Welkom in de shop van Enrawood. Hier kun je een selectie maken van ruw materiaal voor de bouw van akoestische gitaren in uiteenlopende houtsoorten en kwaliteiten. Enrawood biedt zo’n vijfendertig houtsoorten aan voor diverse toepassingen binnen de gitaarbouw. Bovenbladen, achter- en zijbladen, halzenhout, toetsen, kopfineer en zo voort… Alles voor een volledige gitaar naar eigen smaak! Maar ook materiaal voor mandolines, ukelele’s en vergelijkbare instrumenten is vaak voorhanden of te organiseren.

Het is niet doenlijk om van elk afzonderlijk productexemplaar een foto in de webshop te plaatsen. De foto is slechts een voorbeeld. Het product dat je koopt kan en zal afwijken van de foto, maar is  gelijkwaardig aan het product dat op de foto is afgebeeld.

Bij ‘zij- en achterbladen’ zijn slechts foto’s van de achterbladen geplaatst. Volledige sets bestaan uit bookmatched zijden en bijpassende boomatched achterbladen.

Daarnaast lever ik schaaldelen voor messen aan (al dan niet) amateur messenmakers.

(Neem bij kleine orders met – verpakt – een maximale afmeting van 380x265x32 contact op per mail voor gereduceerd verzendtarief.)

Zoek je iets dat niet in de lijsten staat, neem dan vrijblijvend contact op.